Bleší trhy vkročily s lehkostí do čtvrté sezóny

 

V sobotu 20. května se ve farní zahradě konaly letošní první bleší trhy. Tentokrát se bleší trhy nesly ve velice poklidném duchu, své poklady však přes chladnější počasí přišlo nabízet na desítku prodávajících. Pořádající spolek Žijeme pro Hradiště si pro návštěvníky bleších trhů připravil také jako vždy malé občerstvení, nechyběla již tradičně ani Farmářka z Ráje a její zdravé dobroty. 

Další bleší trhy proběhnou 24. června od 8 do 12 hodin, kdy budete i Vy mít možnost přijít prodat, vyměnit nebo nakoupit poklady, které se objevily při jarním úklidu. Přijďte nasát příjemnou sousedskou atmosféru, ochutnat něco dobrého a společně strávit hezké dopoledne. Nebude chybět ani dobrovolný šatník, kde si můžete vybrat oblečení, které se vám líbí, za drobný příspěvek.

 

Kdo by se chtěl na příště stát prodejcem, může se hlásit v krámku „Farmářka z Ráje“ nebo na e-mailu blesak.mh@gmail.com Bleší trhy organizuje spolek Žijeme pro Hradiště (www.zijemeprohradiste.czwww.facebook.com/zijemeprohradiste ) s partnery římskokatolickou farností MH a Veselá vesnice o.s.