Aktuální informace k akci:

Událost vypukne v sobotu 19. března od 14 hodin. Hlavní stanoviště pro výdej stromků a zároveň zázemí celé akce bude na parkovišti za zámkem.
Není nutné, abyste všichni dorazili přesně na 14. hodinu, jelikož sázení bude probíhat do 17 hodin.
Prosíme ty, kteří se nemohou zúčastnit, aby nám svou neúčast sdělili prostřednictvím emailu, abychom věděli, které stromky máme vysadit za Vás .
Ve spolupráci s 1. skautským oddílem pro Vás bude připraven i doprovodný program. Občerstvení bude také zajištěno.
Přestože máme domluvenou spolupráci s Městskou policií, která bude dohlížet na bezpečnost celé akce, prosíme všechny o zvýšenou opatrnost vzhledem k tomu, že se budeme po celou dobu pohybovat v těsné blízkosti silnice.
K dispozici bude omezené množství pracovních nástrojů, pokud se tedy budete chtít vyhnout případnému čekání, budeme rádi, když si s sebou vezmete nářadí vlastní (rýč, lopata).

Momentálně už jsou všechny stromky zamluvené, ale kdo nestihl, může to zkusit přímo na místě 19. března, ještě jsme totiž od všech zájemců neobdrželi platbu, takže předpokládáme, že několik stromků bude v den sadby ještě volných. Nechali jsme proto vyrobit několik cedulek bez konkrétních jmen, které si budou moct zájemci doplnit později.

Na závěr prosíme ty, kteří ještě nezaplatili částku za adopci, aby tak učinili v následujícím týdnu. Nejdéle do pátku 18. 3. 2016.

MH_TREE_final